Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی ایرنا از روابط عمومی مستند، آثار مصطفی فرزانه با حمایت دو نهاد یادشده به صورت آنلاین و رایگان به نمایش درمی آید. علاقمندان سینمای ایران می توانند فیلم‌های جزیره خارک، وقایع ایرانی، کوروش کبیر، زن و حیوان و مینیاتورهای ایرانی این فیلمساز پیشگام  را از تاریخ ۷ تا ۱۱ آبان ۱۳۹۹ مشاهده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی فرزانه، نویسنده٬ مترجم و سینماگر ۹۱  ساله ایرانی مقیم فرانسه  به واسطه ارتباطِ کتاب‌هایش درباره صادق هدایت شناخته می‌شود. وی اولین سینماگر ایرانی است که در سه جشنواره کن، ونیز و لوکارنو با فیلم‌هایش حضور داشته است. 

فرزانه ابتدا در سال ۱۳۳۷ با فیلم مینیاتورهای ایرانی در جشنواره فیلم ونیز حضور پیدا کرد و پس از آن در سال ۱۳۴۰ با فیلم کورش کبیر در بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه جشنواره فیلم کن شرکت کرد.

وی با فیلم زن و حیوان در سال ۱۳۴۱ در جشنواره‌ لوکارنو حضور داشت و جایزه بهترین فیلم کوتاه هنری را نیز گرفت. پس از مدتی به ایران آمد و مستند جزیره خارک را ساخت و نخستین آموزشگاه سینمایی را در سال ۱۳۴۵ تأسیس کرد و از اولین پایه‌گذاران تلویزیون ملی ایران بود.

وی علاوه بر ساخت فیلم در عرصه ادبیات، رمان چار درد سال ۱۳۳۳ و نمایشنامه ماه گرفته سال ۱۳۳۴منتشر کرد. از دیگر آثار شاخص او می توان به کتاب آشنایی با صادق هدایت در سال ٬۱۳۶۷ رمان خانه سال ۱۳۶۹ و عنکبوت گویا سال ۱۳۷۵  اشاره کرد. فرزانه همچنین ترجمه‌هایی از گوگول، فروید، اشتفان تسوایک، رنه گروسه، و ژان پل سارتر را در کارنامه خود دارد.

این آثار در سایت هاشور در تاریخ های هفتم تا یازدهم آبان به نمایش درمی‌آیند.

برچسب‌ها فرانسه صادق هدایت جشنواره فیلم کن مستند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرانسه صادق هدایت جشنواره فیلم کن مستند فرانسه صادق هدایت جشنواره فیلم کن مستند اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۰۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، علاقه‌مندان به سینمای مستند و همکاری با مرکز گسترش می‌توانند از ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ با ورود به سامانه ثبت طرح درdefc.ir (بخش تولید) طرح خود را ثبت کنند.

پیگیری وضعیت بررسی طرح‌ها و نتایج در سامانه مرکز و صفحه شخصی امکان‌پذیر است.

اولویت‌های مرکز گسترش در حمایت آثار به شرح زیر است:

خانواده و جمعیت

محیط زیست، مدیریت انرژی، حیات وحش

طرح مسایل اجتماعی، پرسشگری، مطالبه‌گری

پیشرفت و تولید در کشور

طرح‌هایی که در قالب این اولویت‌ها نباشند اما با معیارهای تولید و حمایت در مرکز گسترش همخوانی داشته باشند، فرصت ساخت را به دست خواهند آورد، همچنین طرح‌هایی که دارای دمو باشند، در اولویت بررسی قرار خواهند گرفت.

کد خبر 6093787 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • تجربه حضور «رویاباف و قاضی» در کانادا/ ماجرای خانم قاضی چیست؟
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • اعلام زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند
  • زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اعلام شد
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • راهیابی مستند «چنشتی ها» به جشنواره ملی اقوام ایرانی
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)