Web Analytics Made Easy - Statcounter

داستان‌های برتر نوزدهمین دوره جایزه «صادق هدایت» انتخاب و معرفی شدند.

به گزارش برنا، در نوزدهمین دوره جایزه «صادق هدایت» ۱۳۰۰ نویسنده از ایران و خارج از ایران حضور پیدا کردند که ۲۷ داستان توسط داوران مرحله اول به شرحِ مریم ایلخان، فاطمه بابایی، آزیتا برج‌خانی، مهرو پیرحیاتی، آذر جبارزاده، اشکان حسین‌زاده، مهران حسین‌نیا ، عشرت رحمانپور، علی رحیمی، نجمه سجادی، فروزنده فرخی، سیمین‌دخت گودرزی، مهدی منگلی، فرزاد منفرد، شیلا نورپوری و رویا وهمی داوری ‌شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین داستان‌های برتر بدین قرار معرفی می‌شوند: «اردوگاه روانی» مهدی مقدم، «اژدهای قرمز» مریم‌السادات حسینی، «الیناسیون» حمید ذوقی مرندیز، «اینجا همه سطل آشغال‌ها شبیه هم‌اند» مریم علی‌اکبری، «آب شنا» غزل محمدی، «آبلمبو» صالح ذکاوتی، «آدم‌برفی» زهرا پیروزی، «آرزو» سپیده افشاری، «آن کس که مرا روح و روان بود» پوپک کفیلی، «بوشاسپ» مرتضی امینی‌پور، «بی‌مرگی» نعمت‌اله راعی نیاکی، «بی نام و نشان» یاسمن طالب تاش، «ثواب» نشاط داودی، «خودکشی» زهرا ستاره، «خیکی» آرامان آراسته، «دندان حضرت اشرف» محمدعلی دستمالی، «سه روایت از یک مشت» جهانبخش افشار، «شن‌های کویر و فلفل قرمز» گلنار آدابی، «عشق پشت درهای بسته» محبوبه زارع، «عطر عیسا» خورشید رشاد، «قاتل اهلی» امیرحسین میرزایی، «قند عسل» فاطمه عظیمی، «کسی از غصه یک بچه خبر ندارد» هانا ناصرزاده، «کینه چهل‌ساله» سیدحسین یادگارنژاد، «مریمی که زینب شد» امیرعلی آبادی راوری، «مسافران» لیلا جعفری، «مکاش فات» میلاد کشاورزی.

داستان‌های برتر توسط داورهای نهایی بررسی و از میان آن‌ها چهار داستان برنده انتخاب می‌شوند. به بهترین داستان تندیس «صادق هدایت» اهدا می‌شود و سه برنده دیگر که هر سه در مقام دوم قرار می‌گیرند، لوح افتخار مسابقه را دریافت می‌کنند.

معمولا ۲۸ بهمن‌ماه که مصادف با سال‌روز تولد صادق هدایت است، جوایز اهدا می‌شوند ولی امسال با توجه به مشکلات ناشی از پاندمی کرونا، نحوه اهدای جوایز بعدا اعلام خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جایزه صادق هدایت فاطمه بابایی پیرحیاتی صادق هدایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۶۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با باشاره به اعطای جایزه شیخ مفید گفت: این جایزه شامل ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار مالی و مابقی آن قابل استفاده در بهره‌برداری از شبکه آزمایشگاهی، استفاده از کسر خدمت و یا معافیت سربازی برای دانشجویان، استفاده از فرصت‌های مطالعاتی خارج، برگزاری بازدیدهای علمی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی در مراسم اعطای جایزه استادان برتر شاگرد پرور شیخ مفید با بیان اینکه دانشگاه‌ها از قبل از انقلاب تاکنون تحولات زیادی یافته‌اند، گفت: در بعد از انقلاب کار تربیت نیروی انسانی را بر عهده گرفتند و  در دو تا سه دهه اخیر مسولیت‌های دانشگاه‌ها پررنگ‌تر شد؛ چرا که آنها برای تولید مقالات کیفی و کمی تشویق شدند.

وی فاز دیگر ماموریتی دانشگاه‌ها را ارتباط با صنایع و حل مسایل دانست و اظهار کرد: ما برای همه استادان فعال در این عرصه‌ها تقدیر و تشویق‌هایی در نظر گرفتیم.

دهقانی ادامه داد: مسولیت دانشگاه‌ها علم آفرینی و فن آفرینی است و مسوولیت اصلی آنها "انسان سازی" است و بزرگترین ماموریت دانشگاه‌ها این است که پرورش انسان‌ها و شاگردانی است که خود را تکثیر کنند.

معاون علمی، فناوری ریاست جمهوری، با اشار به برگزاری مراسم اعطای جایزه شیخ مفید، خاطرنشان کرد: جمع اساتید منتخبی که در این مراسم گردهم آمده‌اند منتخب ۱۰ هزار نفر از مستعدان بنیاد ملی نخبگان هستند.

وی با اشاره به فرایند انتخاب برترین‌های دانشگاهی، تاکید کرد: ما برای شناسایی و انتخاب اساتید شاگردپرور به دنبال راهکاری می‌گشتیم که بهترین روش را انتخاب برترین‌ها از طریق مستعدان عضو بنیاد ملی نخبگان یافتیم و از آنها پرسیده شد که کدام استاد بیشترین زمان خود را صرف دانشجویان می‌کند و ضمن آنکه از نظر علمی قوی هستند و دانشجویان را در مراحل مختلف یاری می‌کنند.

دهقانی افزود: منتخبان این مراسم افرادی هستند که به انتخاب مستعدان بنیاد ملی نخبگان انتخاب شده‌اند و آنها استادان شاگرپرور بهتری به شمار می‌روند.

وی استادان برگزیده این مراسم را منتخب ۵۰ دانشکده برتر کشور عنوان کرد و گفت: به این افراد جایزه‌ای به ارزش یک میلیارد تومان اعطا می‌شود که ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار مالی مستقیم است و اساتید می‌توانند آن را نقد کنند.

به گفته دهقانی، استفاده از شبکه آزمایشگاهی، استفاده از کسر خدمت و یا معافیت سربازی برای دانشجویان، استفاده از فرصت‌های مطالعاتی خارج، برگزاری بازدیدهای علمی و یا فرصت‌های پسا دکتری را از موارد استفاده از این بسته حمایتی ذکر کرد و ادامه داد: این سبد حمایتی در اختیار اساتید برتر شاگرد پرور قرار می‌گیرد و این اساتید برتر هستند که تشخیص می‌دهند که چگونه از این بسته حمایتی استفاده کنند ولی در پایان هر فصل به عنوان خاطره نگاری گزارشی از نحوه هزینه کرد آنها به بنیاد ملی نخبگان ارائه دهند تا از تجاری آنها استفاده شود.

معاون علمی رییس جمهور با تاکید بر اینکه این بسته حمایتی از امروز قابل بهره برداری است، اظهار کرد: در این جایزه ممکن است استادی برای ۱۰ دوره انتخاب شود و برای این موضوع هیچ محدودیتی وجود ندارد و در پایان هر دوره‌ای به ۱۰ استاد شاگردپرور با برترین عملکرد گرنت یک ساله پژوهانه اعطا خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بنیامین جرجانی برترین چابکسوار هفته چهارم کورس سوارکاری گنبدکاووس
  • جلالی - آلوز: یک جنگ بدون برنده
  • فولاد برای بقا در لیگ برتر به دنبال کسب امتیاز در 5 بازی پایانی
  • حضور محبی در فهرست نامزدهای بهترین بازیکن لیگ برتر روسیه
  • حضور ملی پوشان المپیکی شمشیربازی در جایزه بزرگ سئول
  • حضور شمشیربازان المپیکی در جایزه بزرگ سئول
  • اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور
  • راهیابی نوجوان سمنانی به جمع استعدادهای نویسندگی کشور
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد